.
صفحه اصلي آرشيو جستجو پيوند ها تماس با ما
 
آخرین عناوین
مسئولان استانی و ملی اراده‌ای برای احیا چشمه سورت ندارند
شهردار کیاسر با اشاره به اینکه بزرگ‌ترین اثر ملی طبیعی جهان در منطقه چهاردانگه کیاسر واقع است، گفت: متاسفانه مسئولان استانی و ملی اراده‌ای برای احیا و بازسازی چشمه باداب سورت ندارند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بخش چهاردانگه ساری دارای مرکز کیاسر یکی از بزرگ‌ترین بخش‌های جنوب مرکز مازندران و مسیر مواصلاتی مازندران با استان سمنان، تهران و خراسان رضوی است.

این منطقه قدیمی و پرجمعیت مازندران دارای شهرها و روستاهای متعددی بوده که با وجود شهر بزرگ کیاسر در حاشیه این مناطق، شهرداری این شهر علیرغم بر خدمات شهری به روستاییان منطقه نیز خدمات می‌دهد.

خلیل انتظاری، شهردار کیاسر مازندران برای پاسخ به سئوالات خبرنگار تسنیم به این خبرگزاری آمده تا پاسخگوی پرسش‌های مردم و مخاطبان باشد.

بخش چهاردانگه و شهر کیاسر را معرفی کنید؟

انتظاری: به نوعی شهردار چهاردانگه هستم چرا که چهاردانگه یک بخشداری و شهرداری دارد. بخش چهاردانگه و شهر کیاسر یکی از بخش‌های سرآمد استان مازندران و کشور بوده و مدیران بسیاری در بخش استانی  و ملی دارد.

بخش و شهر کیاسر از نظر اقتصادی ضعیف است ولی از لحاظ فرهنگی و اجتماعی هیچ ضعفی نداریم وباید بخش اقتصاد خودمان را شکوفا کنیم تا زمنیه رشد و توسعه را در وسیع ترین بخش استان فراهم کنیم.

 مهم‌ترین برنامه شما در حوزه توسعه مدیریت شهری چیست؟

انتظاری: نخستین آیتم رشد و توسعه هر جوامعی اقتصاد است، باید به این بخش توجه بیشتری کنیم، تلاش ما این است که درآمد پایدار برای شهر و منطقه ایجاد کنیم تا از مهاجرت روستائیان و شهروندان به شهرهای مجاور جلوگیری کنیم.

از سال 1301 بخشداری در بخش چهاردانگه تاسیس شد و به تبع آن شهرداری نیز در سال 1372 در شهر کیاسر تاسیس شد، پس از گذشت 23 سال از عمر شهرداری هنوز زیرساخت شهری در شهر کیاسر مهیا نیست و اتفاقات خوشایندی در شهر رخ نداده است.

وقتی بنده شهرداری را تحویل گرفتم وضعیت شهرداری در بخش بودجه بسیار اسفناک بود و پرسنل ما حدود8 ماه حقوق معوقه داشتند اکنون همه معوقات کارکنان را پرداخت کردیم، ماشین الات را نوسازی و ساماندهی کردیم.

 آیا کیاسر دارای طرح جامع شهری است؟

انتظاری: طرح جامع شهر کیاسر پس از 23 سال به تصویب رسید و حدود 750  هکتار به وسعت شهر اضافه شد و معابر شهری و اماکن مذهبی، توریستی و گردشکری در این طرح دیده شده است که این بزرگ‌ترین اقدام در دوره خدمتی بنده بوده است، البته باید از اهتمام و تلاش‌های اعضای شورای شهر نیز تشکر کنیم.

 با توجه به قرارگیری کیاسر در مسیر تردد گردشگران شمال و جنوب برنامه گردشگری شهر چیست؟

انتظاری: در بخش گردشگری تلاش ما این است که گردشگران و مسافرین را به سمت داخل شهر سوق دهیم به همین خاطر 5 کیلومتر از ورودی شهر کیاسر را به عرض 75 متر تعریض کردیم و در این طرح 2 باند ماشین رو و کالسکه‌رو و مسیر پیاده‌رو درنظر گرفتیم تا از این محل درآمدی برای شهر کیاسر کسب کنیم.

در مسیر این پروژه چندهزار باب مغازه ایجاد می‌شود و همین امر سبب اشتغال بیش از 5 هزار نفر را فراهم می‌کند که می‌توان گامی خوبی برای رفع بیکاری جوانان این منطقه برداشت.

هم‌اکنون عملیات اجرایی پروژه ورودی شهر از پیشرفت فیزیکی خوبی برخوردار است و قرار است چند روز آینده پیمانکار مابقی کار را شروع کند و پیش بینی می‌کنیم این پروژه در سال 96 به بهره‌برداری برسد.

یک پارک خطی برای جذب توریسم در بام شهر نیز در دست ساخت داریم تا مسافران بین راهی که از این مسیر تردد می‌کنند از این پارک استفاده کنند، پارک 35 هکتاری سرما را نیز قرار است ساماندهی کنیم و اکنون مقدمات واگذاری این پارک به بخش خصوصی را فراهم کردیم تا بتوانیم درآمدی پایدار از این محل برای شهر ایجاد کنیم.

دریاچه‌ای در شهر کیاسر داریم این دریاچه را به بخش خصوصی واگذار کردیم و پیمانکار در حال ایجاد سازه در این بخش تفریحی و توریستی است و این طرح هم در سال 96 به بهره‌برداری می‌رسد.

برنامه شهرداری برای استفاده از جاذبه‌های طبیعی منطقه نظیر چشمه سورت چیست؟

انتظاری: بخش چهاردانگه و شهر کیاسر از نظر محیط زیست یکی از مناطق بکر کشور است و بهترین گونه حیوانان را در این بخش داریم، اکنون در حال رایزنی با سرمایه‌گذار برای پرورش گوزن و قرقاول در منطقه هستیم. چند جلسه با سرمایه گذار این پروژه داشتیم و برنامه داریم این طرح را در شهر کیاسر اجرایی کنیم.

قرار شد سالانه 500 هزار قطعه قرقاول و کبک و هزار راس گوزن را پرورش دهیم و آنها را در منطقه رهاسازی کنیم تا گردشگر و شکارچیان برای تفریح به منطقه سفر کنند و با این اقدام درامدی برای شهرداری ایجاد کنیم.

 وعده‌های مسئولان برای ساماندهی چشمه سورت محقق شد؟

انتظاری: چشمه باداب سورت از ابتدا دغدغه بنده بوده است. چندین جلسه برای ساماندهی این چشمه نادر برگزار کردیم ولی متاسفانه هیچکدام از وعده‌های مسئولان عملیاتی نشده است.

بنده تلاش زیادی برای ساماندهی چشمه سورت انجام دادم احتمالاً ساماندهی سورت برای کسی مهم نیست، 70 کشور خارجی برای دیدن این چشمه به چهاردانگه سفر می‌کنند ولی یک آب برای خوردن وجود ندارد، جاده دسترسی ندارد .بنده پیگیر هستم تا این چشمه نادر را ساماندهی کنم، چشمه ای که هزاران سال به وجود آمده با یک لگد مالی از بین می‌رود.

اگر چشمه سورت به شهرداری واگذار شود ما می‌توانیم زیرساخت این پروژه را فراهم کنیم و زمینه جذب گردشگر را در منطقه فراهم کنیم.

 چاپ کتاب مصور گردشگری کیاسر به کجا کشید؟

انتظاری: کتاب مصور گردشگری چهاردانگه را در دست چاپ داریم. جاذبه‌های گردشگری 100 روستا و شهر کیاسر را در این کتاب دیدیم و با این کار می‌خواهیم جاذبه‌های گردشگری منطقه را به مسافران و گردشگران معرفی کنیم.

کیاسر مانند نوری در تاریکی است. استان‌های کویری با پیمودن هزاران کیلومتر به اولین نقطه خوش آب و هوا  که می‌رسند شهر کیاسر است ما باید قدر این نعمت خدادادی را بدانیم. کیاسر جایگاه بالا و ویژه ای دارد و قابلیت رشد و توسعه دارد باید به این شهر توریستی بشتر توجه شود.
در ایتدای ورود بنده بودجه شهرداری کیاسر 450 میلیون تومان بوده در حال حاضر این بودجه به 5 میلیارد تومان افزایش یافته است.


ایمیل مستقیم :‌ info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000592323
 
working();

ارسال نظر :
پاسخ به :





نام : پست الکترونیک :
حاصل عبارت روبرو را وارد نمایید :
 
working();

« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما »
هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد

سامانه آموزش آنلاین ویندی
Page created in 1.391 seconds.